Despre noi

 

Cine suntem noi? Suntem la fel de interesati ca si dumneavoastra de frumusete, sanatate si ingrijire si stim ca natura ne ofera rezolvarea pentru toate aceste preocupari. De aceea am ales sa va punem la dispozitie cele mai bune solutii de ingrijire a pielii pentru a va pastra frumusetea, tineretea si prospetimea un timp cat mai indelungat.SC Amal Cert SRL  este o companie cu capital integral privat implicata în vânzarea si comercializarea produselor de îngrijire a pielii si înfrumusetare  prin intermediul magazinului online. Daca sunteti interesat sa deveniti partenerul nostru distribuind produsele OrangeCare, Arganour si Babaria, va rugam sa ne contactati la adresa contact@cosmeticesiaccesorii.ro Arganour este o companie spaniolă (Málaga) de fabricare și distribuție a produselor de îngrijire corporală, facială și de păr născuta în 2013, specializată în produse cosmetice naturale și ecologice. Arganour are propriul laborator în Malaga, toate produsele sunt fabricate și ambalate în Malaga, ceea ce oferă controlul asupra tuturor fazelor de producție. Laboratorul produce 100% naturale de calitate și ecologice ca uleiuri vegetale, creme faciale, măști și seruri, întotdeauna, fără parabeni sau produse petroliere, precum și micro-plastice. Produsele Arganour trec printr-un proces riguros de control al calității, maximul lor fiind: „Cea mai bună calitate la cel mai bun preț”.

Orange Planet este o companie de comerț internaționala cu experiență și a introdus pe piață o gamă largă de articole de consum inovatoare de peste 10 ani.Orange Planet aduce pe piață noi produse noi în fiecare an. Toate produsele sunt evaluate de departamentul nostru de calitate înainte de a intra în vânzare.Orange Planet se diferențiază prin furnizarea de produse bune și continuând să se îmbunătățească. „Calitatea este ceea ce este nevoie și Orange Planet oferă cu siguranță în acest sens.”

Garantia produselor Toate produsele comercializate de AMAL CERT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

INTREBARI FRECVENTE:

Da, toate produsele sunt 100% originale Toate produsele comercializate de AMAL CERT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. NU. Am fost asigurati de catre producatori ca nici un  produs nu a fost testat pe animale. Data de expirare este la 30 de luni de la data fabricatiei  inscrisa pe recipient. Crema trebuie utilizata in 12 luni de la deschidere (simbol 12 M).
 
0