VENINUL DE ALBINA VARIANTA NATURALA A BOTOXULUI

VENINUL DE ALBINA VARIANTA NATURALA A BOTOXULUI

Din ce in ce mai multe persoane publice folosesc ceea ce spun ele ca este o varianta naturala a botoxului, si anume o crema care are ca ingredient principal veninul de albine.

Camilla, ducesa de Cornwall, se numara printre personalitatile devotate ,care promite sa tina ridurile la o distanta mai mare decat orice alt produs deja existent.

Katie Holmes, atenta la riduri, actrita americana utilizeaza creme pe baza de venin de albine. La fel ca botoxul, acesta relaxeaza muschii fetei. Si Gwyneth Paltrow este o impatimita a tratamentului cosmetic cu venin.

Dermatologul Jeannette Graf spune ca ingredientul activ este chiar veninul acestor mici insecte, care are proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, acestea intarind sistemul imunitar. Tot el relaxeaza pentru o perioada muschii fetei si imbunatateste circulatia, toate aceste elemente ducand la un ten mai fin, mai neted si vizibil intinerit.

Spre exemplu, veninul de albina este folosit si pentru distrugerea tumorilor maligne, asa ca este mai mult decat clar ca in cantitati mari deterioreaza tesuturile corpului uman”.

Alte tratamente pe baza de venin de albine

Tratamentul pe baza de venin de albine poarta numele de apiterapie. Aici sunt incluse si remediile pe baza de miere, polen, laptisor de matca sau propolis, iar metoda s-a folosit prima data in Asia, in urma cu multe secole.

Veninul albinelor este remediul natural perfect pentru orice durere – artrita, scleroza, tendonita sau fibromialgia sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi tratate cu veninul albinelor. Studiile medicilor americani au aratat ca artrita poate fi chiar vindecata in cateva luni.

 

 

0