Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei

Termeni si conditii

CUPRINS:

  • CONDITII DE UTILIZARE
  • POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  • POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

DATELE FIRMEI

  • AMAL CERT SRL
  • CAPORAL ENE 18, Dobroesti, Ilfov, 77056
  • Cod unic de inregistrare: 25078153
  • Nr. Reg. Comertului: J23/269/2009
  • Telefon: 0745305607

CONDITII DE UTILIZARE

Cosmeticesiaccesorii.ro, reprezentata prin SC Amalcert srl, str.Caporal Ene 18, j23/269/2009 si RO25078153,  Dobroiesti,Ilfov administreaza site-ul www.Cosmeticesiaccesorii.ro si www.babaria.ro

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cosmeticesiaccesorii.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii de catre toti clientii:

  1. Referitor la accesare
  2. Referitor la clienti si comenzi
  3. Referitor la informatiile de pe site
  4. Referitor la emailuri
  5. Drepturi de autor imagini si text
  6. Solutionarea litigiilor

REFERITOR LA ACCESARE

Site-ul nostru contine cookie-uri. Mai multe detalii despre cookie-uri puteti afla in pagina despre cookies

Este interzisa site-lui cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Efectuarea de stress-testuri de catre terte parti fara acordul nostru este considerat atac informatic, conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care abuzeaza accesul la site in mod automat, programatic si neautorizat.

Utilizarea prezentului Site presupune:

(a) acceptarea termenilor si conditiilor vanzarii, respectiv cumpararii produselor si/sau serviciilor, insemnand continutul concret al raportului juridic;

(b) prelucrarea de date cu caracter personal potrivit Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR).

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Raportat la prezentul, Clientul este persoana care acceseaza Site-ul, indiferent de motive, indiferent daca si-a creat un cont pe Site sau nu si care beneficiaza de serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Accesarea, vizualizarea sau utilizarea Site-ului, sau a unor parti ale acestuia implica acceptarea de catre Client a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Acordul de utilizare si comanda produce efecte juridice intre Client si www.cosmeticesiaccesorii.ro. Acceptarea se considera fara rezerve. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului, precum si pentru actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.

www.cosmeticesiaccesorii.ro isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile prezente fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza Site-ul, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe Site. Este obligatia Clientilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in rubrica „termeni si conditii”.

www.cosmeticesiaccesorii.ro isi rezerva dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor despre acestea.

Toate persoanele care acceseaza prezentul site declara pe propria raspundere ca au minim 16 ani, putand contracta in mod valabil in conditiile mai jos mentionate. Termenii si conditiile din prezentul constituie un contract intre partile implicate, avand putere de lege intre acestea. Orice persoana care nu intelege sau nu este de acord cu acestea este invitata sa paraseasca de indata acest site.

In cazul in care Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul, acesta are dreptul de a renunta la accesul la serviciile oferite prin intermediul Site-ului, la primirea de newsletter/ alerte/ notificari din partea www.cosmeticesiaccesorii.ro, fara nicio garantie ulterioara din partea www.cosmeticesiaccesorii.ro. La primirea unei notificari in acest sens din partea Clientului, in scris, www.cosmeticesiaccesorii.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta, din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul poate reveni oricand asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta prezentele clauze, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat cu privire la prezentele clauze pe perioada derularii unei comenzi (de la momentul plasarii comenzii pana la primirea produselor si achitarea acestora) sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor comenzilor neonorate fata de www.cosmeticesiaccesorii.ro

Incalcarea termenilor si conditiilor conduce la incetarea imediata a tuturor relatiilor dintre partile contractante si la stergerea contului persoanei care se face responsabila de incalcare, indrituind www.cosmeticesiaccesorii.ro sa procedeze la toate mijloacele legale avute la dispozitie pentru recuperarea prejudiciului astfel creat.

Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile intreprinse pe Site. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice, sau de orice alta natura produse Site-ului, continutului, serviciului, imaginii www.cosmeticesiaccesorii.ro sau a produselor comercializate de aceasta sau oricarui tert cu care www.cosmeticesiaccesorii.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

www.cosmeticesiaccesorii.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderi, deprecieri sau pentru cheltuieli directe sau indirecte, datorate oricarei greseli sau intarzieri in implementarea obligatiilor, datorate oricarui eveniment sau circumstante aflate in afara controlului www.cosmeticesiaccesorii.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la cazuri de forta majora sau caz fortuit si intreruperi de curent electric, defectiuni ale echipamentelor, sau alte situatii asemanatoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Definitii:

  1. Servicii – servicii de prezentare si comercializare electronica a produselor apartinand www.cosmeticesiaccesorii.ro in vederea acordarii posibilitatii Clientului sa cumpere produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.
  2. Client – persoana care acceseaza Site-ul, indiferent de motive, indiferent daca si-a creat un cont pe Site sau nu, si care beneficiaza de serviciile oferite prin intermediul acestuia;
  3. Continutul se refera la:
    • toate informatiile prezentate pe Site care pot fi vizualizate sau accesate de catre Clienti, precum si orice imagine, grafica, dinamica sau statica, descriere, caractere, pozitionare a acestora, interfata, etc.;
    • continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre www.cosmeticesiaccesorii.ro, generat automat sau particularizat, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
    • orice informatie adusa la cunostinta Clientului de catre un prepus al www.cosmeticesiaccesorii.ro prin orice mijloc de comunicare;
    • informatii referitoare la produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.cosmeticesiaccesorii.ro;
    • date referitoare la Client sau alte date privilegiate ale acestuia.
  4. Termeni si Conditii – clauzele stipulate in prezenta sectiune, denumite si “Acord”, “Clauze”, “Prezentul”.
  5. Contract la distanta – conform O.U.G. 34/2014 art. 2 pct. (7): orice contract incheiat intre un profesionist si un consumator in cadrul unui sistem de vanzari, sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;
  6. Durata contractului – prezentul contract se incheie intre Client si Furnizor pe o perioada nelimitata, pana in momentul denuntarii sau rezilierii sale de catre una dintre parti. Fiecare comanda plasata de Client prin intermediul Site-ului reprezinta o forma de executare a prezentului contract.
  7. Newsletter / Alerta – buletin de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) trimis de Furnizor cu referire la produsele, serviciile si/sau promotiile desfasurate de catre acesta intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea www.cosmeticesiaccesorii.ro cu referire la informatiile continute.

Prin inregistrarea ca utilizator şi efectuarea unei solicitări ca utilizator al website-lui cosmeticesiaccesorii.ro, clienţii confirmă că au luat la cunostinţă si că au inţeles şi acceptat condiţiile vanzării in aceşti Termeni.

Despre comenzi

Orice persoana interesata poate plasa o comanda, completand formularul de comanda din sectiunea speciala in acest sens. Aceasta metoda este preferabila deoarece produsele sunt identificate clar si sigur si aveti acces in permanenta la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP.

Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate. In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres.

Clientul poate realiza comanda prin adaugarea produsului/ produselor dorite in cosul de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul “Finalizare Comanda”, prin aceasta Clientul recunoscand in mod expres ca aceasta comanda implica o obligatie de plata a comenzii plasate. Odata inserat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru cumparare in masura in care exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii sau a duratei indelungate de la momentul adaugarii in cos pana la momentul finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

Clientul intelege ca exista posibilitatea ca produsele prezentate pe site sa nu mai fie disponibile, la momentul plasarii comenzii. Acesta intelege ca exista posibilitatea ca imediat anterior plasarii comenzii sa fie inregistrate o serie de comenzi care sa conduca la epuizarea stocului. In situatia in care Clientul nu mai este interesat de livrarea produsului la momentul indicat de Furnizor, acesta dintai poate renunta la comanda plasata. In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru o parte din produsele comandate, restul produselor din comanda plasata, care se regasesc in stoc urmeaza a fi livrate cu acordul Clientului.

Prin finalizarea comenzii, Clientul declara si garanteaza ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de achizitie, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si agreeaza sa fie contactat de cosmeticesiaccesorii.ro prin orice mijloc declarat, in cazul in care se impune acest lucru.

Clientul declara ca intelege dreptul Furnizorului de a denunta unilateral comanda efectuata de catre cel dintai, ulterior trimiterii unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

datele furnizate de catre Client sunt incorecte, incomplete sau nereale;

Clientul, prin activitatea sa pe site a produs sau poate produce daune de orice natura sau prejudiciaza in orice fel Furnizorul si/sau partenerii acestuia;

Furnizorul a incercat mai mult de doua incercari de livrare consecutive, fara succes;

Orice modificari cu privire la datele precizate de Client in sectiunea aferenta contului sau vor opera incepand cu urmatoarea comanda efectuata ulterior modificarilor. Pentru comenzile aflate in derulare, datele initial furnizate vor fi cele utilizate pentru livrarea produselor.

Ulterior plasarii comenzii, Clientul va primi un email care se genereaza automat, prin care ii este confirmata inregistrarea comenzii. Acest email nu reprezinta o garantie a faptului ca produsele comandate se regasesc pe stoc in cantitatile dorite, acest lucru urmand a fi confirmat sau infirmat printr-un mail/SMS/telefon ulterior, primit de la Furnizor.

Utilizarea Site-ului cosmeticesiaccesorii.ro

Permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara clauzelor prevăzute prin prezentul contract este răspunzător în faţa legilor care le protejează.
Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare
Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului cosmeticesiaccesorii.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului cosmeticesiaccesorii.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele şi produsele Babaria  sunt disponibile în limita stocului. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

Comanda

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda sau la nr 0745305607 sau se poate trimite un email la adresa contact@cosmeticesiaccesorii.ro

Comanda poate să fie refuzată în următoarele cazuri:
– Exista una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate
– Plata nu este finalizată
– Nu exista produsele pe stoc
– Informatiile de contact/adresa furnizate de catre client au fost eronate

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de AMAL CERT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 30 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Livrare

Produsele comandate in magazinul cosmeticesiaccesorii.ro se livreaza prin curierat rapid la adresa clientului.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.
Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.
Datorita programului firmelor de curierat sambata si duminica nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Plata ramburs pentru produsele pe care le-ati comandat se va face in numerar, direct curierului la predarea coletului.

Curier Bucuresti si zona metropolitana : 9 ron 

Curier National : 18.50 ron

Returnare produse

Va rugam sa trimiteti o solicitare scrisa la adresa de e-mail contact@cosmeticesiaccesorii.ro.
Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe cosmeticesiaccesorii.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor in una din situatiile de mai jos:

-produsul este diferit decat cel comandat de dumneavoastra;
-indicatiile produsului specificate pe site-ul nostru nu coincide cu specificatiile produsului primit;

-produsul este defect.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care renuntati  produsul.
Vă rugăm ca în momentul primirii produselor să verificaţi integritatea acestora şi în prezenţa curierului să semnaţi de primire. Daca la primirea coletului, produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt telefonic la numarul 0745305607 sau la adresa de e-mail contact@cosmeticesiaccesorii.ro
. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat ( posta sau Curier rapid)va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa ne anuntati. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula.
Daca produsul este diferit decat cel comandat de dumneavoastra;
sau indicatiile produsului specificate pe site-ul nostru nu coincid cu specificatiile produsului primit, atunci produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de cosmeticesiaccesorii.ro.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Returnarea produsului de catre client sau inlocuirea cu altul similar se va face numai  prin curier.

Politica de returnare a produselor (conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientii pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Vezi mai multe detalii aici)

Deteriorarea in timpul transportului
Operatorul magazinului online cosmeticesiaccesorii.ro nu este raspunzatoar pentru eventualele deteriorari sau sustrageri a marfii pe timpul transportului catre beneficiar. Totuşi, dacă bunurile sunt deteriorate sau furate în timpul transportului de la client către operator  în circumstanţele unei returnări a bunurilor, clientul este răspunzător. În cazul unui semn evident de deteriorare (ambalaj rupt, deformare, etc), clientul trebuie să refuze livrarea pentru evitarea unor posibile complicaţii în reclamarea bunurilor deteriorate.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor produselor din site. Informatiile au rol informativ si sunt in general preluate de la furnizorii nostri. Informatiile incluse pe www.cosmeticesiaccesorii.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere.

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mailuri periodice cu informatii diverse din partea site-ului nostru, in conformitate cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal disponibila aici

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, coperti, grafice, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea Amalcert SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Imaginile pot contine watermark-uri care permit identificarea autenticității copyrightului.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Amalcert SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preluarea informatiilor despre produse (texte sau imagini) fara acordul scris al Amalcert SRL este considerata furt si poate atrage masurile legale corespunzatoare.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Link-ul catre SOL. Pe 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online. Daca nu respecti prevederile Regulamentului nr. 524/2013 si nu furnizezi un link spre platforma, poti risca amenzi intre 2000 si 5000 de lei din partea ANPC.

Furnizarea serviciilor noastre, termenii si conditiile site-ului vor fi guvernate si interpretate in conformitatea cu legislatia romaneasca si orice litigiu care rezulta va fi solutionat pe cale amiabila, prin mediere, sau prin recurgerea la instantele judecatoresti competente.

Este dreptul utilizatorului de a se adresa ANPC in legatura cu eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor cosmeticesiaccesorii.ro

Fiind de acord cu Termenii si conditiile site-ului www.cosmeticesiaccesorii.ro clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Amalcert SRL – Administratorii domeniilor cosmeticesiaccesorii.ro si babaria.ro,  va informam ca am actualizat Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate de pe site pentru a ne alinia noului regulament nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018.

Noul regulament aduce mai multa transparenta si incredere in relatia client – furnizor pe fondul partajarii principiilor in care datele personale ale clientului persoana fizica sunt colectate si procesate.

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la  modul in care utilizam datele dvs. personale.

1. Principii de protectie a datelor  

  • Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime
  • Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri;
  • Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar);
  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate;
  • Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti;
  • Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.
  1. Datele personale
  • Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.
  • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.
  1. Colectarea datelor personale
  • Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:
  • Numele si datele de contact (numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon)
  • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
  • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea acestora.Datele colectate sunt folosite în următoarele scopuri:

  • Expedierea şi facturarea comenzilor dvs.
  • Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziţionate.
  • Pentru a asigura accesul în secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Trimiterea de notificări şi newsletters, cu aprobarea dumneavoastră.
  1. Scopul colectarii datelor personale
  • informarea clientilor privind validarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul.
  • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

Securitatea datelor colectate

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine. Compania nu este răspunzătoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncaţie (email) sau datorate ISP-urilor.

De asemenea, Amalcert Srl  poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate,prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre.
Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. Utilizarea datelor personale

  • vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate.
  • vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.
  • accesul la datele personale este strict limitat personalului Amalcert Srl, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze la adresa de email contact@cosmeticesiaccesorii.ro

6. Securitatea procesarii
Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la contact@cosmeticesiaccesorii.ro

7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

  • clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
  • pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam contactati  la adresa de email: contact@cosmeticesiaccesorii.ro Cerere semnata si datata.

Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, acces la istoricul de comenzi, vouchere/coduri de discount si oferte personalizate prin e-mail.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti da click aici (pentru „Dezabonare”) sau trimite un mesaj la contact@cosmeticesiaccesorii.ro.Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Dispoziţii legislative

Registrul de Evidenţă a Prelucrării de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Refuzul dvs. în privinţa furnizării informaţiilor de contact solicitate în formularul de comandă determină neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastră:

dreptul de a fi informaţi în legatură cu prelucrarea datelor dvs. personale

dreptul de acces la datele personale care vă privesc

dreptul de intervenţie asupra datelor

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

dreptul de opoziţie în legatură cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

dreptul de a vă adresa justiţiei şi/sau autorităţii de supraveghere

dreptul să obtineţi de la SC Amal Cert SRL , în calitatea sa de operator, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte

dreptul să solicitaţi şi să obţineţi transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile

dreptul de a vă opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@cosmeticesiaccesorii.ro.

În situaţia în care constataţi că unele dintre datele furnizate de dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea să onorăm comenzile dvs. şi să vă transmitem eventuale anunţuri sau informări privind comenzile respective.

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor

Sunt nonconfidenţiale şi devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fără acrodul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.

Prevederi diverse

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cosmeticesiaccesorii.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informaţiile de orice natură furnizate de către dumneavoastră  catre Amal cert, vor rămâne în proprietatea noastră. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al firmei şi după obţinerea unui angajament de confidenţialitate din partea celui care le primeşte.

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de către dumneavoastră cu privire la comandă fără consimţământul prealabil scris al SC  Amal cert SRL

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Ordonanţa 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă – consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi/fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele deja primite trebuie returnate în ambalajul original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs.

Înapoiem contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată + condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice. Clienţii cu statut juridic nu au dreptul să denunţe unilateral contractul.

Reclamatii /Sugestii /Întrebari

Va rugam sa completati formularul din sectiunea  “Feedback”

Cestionarea si subcontractarea

SC Amal Cert SRL  poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii nefiind necesar acordul clientului. SC Amal Cert SRL  va fi întotdeauna responsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractuale.

Alte modificari

Ne rezervăm dreptul de a modifica, înlocui, şterge orice conţinut, restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui portal în orice moment, la propria discreţie.

Copyright

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentările grafice, produsele prezentate, postările, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea SC Amal Cert SRL  , protejate prin legile în vigoare. Este strict interzisă orice modificare sau reproducere a conţinutului, nu poate fi copiat sau utilizat în niciun alt mod, fără permisiunea prealabilă a SC Amal Cert SRL .

Notificari

SC Amal Cert SRL  vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului www.cosmeticesiaccesorii.ro pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de comanda.

SC Amal Cert SRL  îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

Respectarea dispozitiilor legale

Prezentul Contract şi utilizarea cosmeticesiaccesorii.ro sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest Contract fiind în afara controlului SC Amal Cert SRL  , dar a căror respectare este absolut obligatorie.

Aplicarea termenilor

Dezvăluirea informaţiilor personale către terţi se va realiza doar dacă acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau în cazurile de bună credinţă: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare şi administrative, pentru autentificarea tranzacţiilor de e-commerce şi efectuarea plăţilor, pentru protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale companiei şi ale site-ului www.cosmeticesiaccesorii.ro, pentru acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Alte clauze

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre

dumneavoastră şi SC Amal Cert SRL  , pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul cosmeticesiaccesorii.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi SC Amal Cert SRL. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricand modificari Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cosmeticesiaccesorii.ro.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cosmeticesiaccesorii.ro, reprezentata prin SC Amalcert srl, str.Caporal Ene 18, j23/269/2009 si RO25078153,  Dobroiesti,Ilfov administreaza site-ul www.Cosmeticesiaccesorii.ro si www.babaria.ro

Cosmeticesiaccesorii si Babaria se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseascã numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Cosmeticesiaccesorii si Babaria nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru a va simti si mai confortabil in momentul cand cumparati de la noi, pentru sfaturi sau pentru sugestii, raspundem rapid la Contact.

Această Politică stabilește politica Cosmeticesiaccesorii si Babaria privitoare la:

  1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;
  2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
  3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil – de asemenea, definite mai jos).

Definiții fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?

“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea? „Prelucrarea” are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată? Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care Cosmeticesiaccesorii si Babaria prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul? „Consimțământul” unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

Cosmeticesiaccesorii colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Cosmeticesiaccesorii.ro  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Drepturile tale in privinta protectiei datelor personale si noul Regulament GDPR.

Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.

Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care te privesc. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheta” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.

Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Nu uita ca ai posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care esti abonat si te poti dezabona din fiecare email de la noi.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Cosmeticesiaccesorii.ro , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
  2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Cosmeticesiaccesorii.ro  , Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Cosmeticesiaccesorii.ro  în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Cosmeticesiaccesorii.ro  , acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei Cosmeticesiaccesorii.ro  date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Cosmeticesiaccesorii.ro  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Cosmeticesiaccesorii.ro  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa Cosmeticesiaccesorii.ro  , prin orice mijloc de comunicare scrisa.

Politica de confidentialitate Cosmeticesiaccesorii.ro  se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Cosmeticesiaccesorii.ro  nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Cosmeticesiaccesorii.ro  se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Cosmeticesiaccesorii.ro  garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. Cosmeticesiaccesorii.ro  nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informaţii generale colectate de Cosmeticesiaccesorii.ro

Cosmeticesiaccesorii.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la contact@cosmeticesiaccesorii.ro  sau la numărul de telefon: 0745305607

  1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. Amal Cert SRL (denumita in continuare Cosmeticesiaccesorii.ro ).

  1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet pasiv (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

  1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Cosmeticesiaccesorii.ro  pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge „cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de „cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un „cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, Cosmeticesiaccesorii.ro  va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.

  1. Ce Cookie-uri se folosesc?

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. Cookie-urile folosite de Cosmeticesiaccesorii.ro  sunt: Google Analytics, Hotjar. Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul  Cosmeticesiaccesorii.ro  sunt companiile de livrare: Urgent-Cargus, Bookcurier,Fancurier

  1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: Cookie-uri de performanta a site-ului Cookie-uri de analiza a vizitatorilor Cookie-uri pentru geotargetting Cookie-uri de inregistrare Cookie-uri pentru publicitate Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

  1. Ce Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

  1. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

  1. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

Tipuri de cookie

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate

Consimtamant afisare cookies – Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent

  • Login cont – Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
  • Cosul de cumparaturi – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
  • Ascundere mesaje – Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies setate Cosmeticesiaccesorii.ro :

  • Ordonare produse – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
  • Afisare listing – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
  • Numar produse per pagina – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de Cosmeticesiaccesorii.ro :

  • Analytics – Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
  • Experimente – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului
  • Refuzarea fișierelor cookies

Setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dvs. de Internet. În setarea implicită, majoritatea browser-elor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browser-ului, puteți refuza aceste cookies sau le puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special.

Informații despre browsere și setarea preferințelor privind cookie-urile pot fi găsite pe următoarele pagini Web sau în alte fișiere ale browserelor web

Echipa Cosmeticesiaccesorii va doreste cumparaturi placute!