Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei

Amalcert SRL – Administratorii domeniilor cosmeticesiaccesorii.ro si babaria.ro,  va informam ca am actualizat Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate de pe site pentru a ne alinia noului regulament nr. 679/2016, privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, aplicabil din 25.05.2018.

Noul regulament aduce mai multa transparenta si incredere in relatia client – furnizor pe fondul partajarii principiilor in care datele personale ale clientului persoana fizica sunt colectate si procesate.

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la  modul in care utilizam datele dvs. personale.

1. Principii de protectie a datelor  

  • Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime
  • Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri;
  • Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar);
  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate;
  • Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti;
  • Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.
  1. Datele personale
  • Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.
  • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.
  1. Colectarea datelor personale
  • Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:
  • Numele si datele de contact (numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon)
  • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
  • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea acestora.Datele colectate sunt folosite în următoarele scopuri:

  • Expedierea şi facturarea comenzilor dvs.
  • Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziţionate.
  • Pentru a asigura accesul în secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Trimiterea de notificări şi newsletters, cu aprobarea dumneavoastră.
  1. Scopul colectarii datelor personale
  • informarea clientilor privind validarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul.
  • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

Securitatea datelor colectate

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine. Compania nu este răspunzătoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncaţie (email) sau datorate ISP-urilor.

De asemenea, Amalcert Srl  poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate,prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre.
Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. Utilizarea datelor personale

  • vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate.
  • vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.
  • accesul la datele personale este strict limitat personalului Amalcert Srl, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze la adresa de email contact@cosmeticesiaccesorii.ro

6. Securitatea procesarii
Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la contact@cosmeticesiaccesorii.ro

7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

  • clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
  • pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam contactati  la adresa de email: contact@cosmeticesiaccesorii.ro Cerere semnata si datata.

Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, acces la istoricul de comenzi, vouchere/coduri de discount si oferte personalizate prin e-mail.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti da click aici (pentru „Dezabonare”) sau trimite un mesaj la contact@cosmeticesiaccesorii.ro.Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Dispoziţii legislative

Registrul de Evidenţă a Prelucrării de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Refuzul dvs. în privinţa furnizării informaţiilor de contact solicitate în formularul de comandă determină neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastră:

dreptul de a fi informaţi în legatură cu prelucrarea datelor dvs. personale

dreptul de acces la datele personale care vă privesc

dreptul de intervenţie asupra datelor

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

dreptul de opoziţie în legatură cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

dreptul de a vă adresa justiţiei şi/sau autorităţii de supraveghere

dreptul să obtineţi de la SC Amal Cert SRL , în calitatea sa de operator, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte

dreptul să solicitaţi şi să obţineţi transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile

dreptul de a vă opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@cosmeticesiaccesorii.ro.

În situaţia în care constataţi că unele dintre datele furnizate de dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea să onorăm comenzile dvs. şi să vă transmitem eventuale anunţuri sau informări privind comenzile respective.

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor

Sunt nonconfidenţiale şi devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fără acrodul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.

Prevederi diverse

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cosmeticesiaccesorii.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informaţiile de orice natură furnizate de către dumneavoastră  catre Amal cert, vor rămâne în proprietatea noastră. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al firmei şi după obţinerea unui angajament de confidenţialitate din partea celui care le primeşte.

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de către dumneavoastră cu privire la comandă fără consimţământul prealabil scris al SC  Amal cert SRL

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Ordonanţa 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă – consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi/fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele deja primite trebuie returnate în ambalajul original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs.

Înapoiem contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată + condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice. Clienţii cu statut juridic nu au dreptul să denunţe unilateral contractul.

Reclamatii /Sugestii /Întrebari

Va rugam sa completati formularul din sectiunea  “Feedback”

Cestionarea si subcontractarea

SC Amal Cert SRL  poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii nefiind necesar acordul clientului. SC Amal Cert SRL  va fi întotdeauna responsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractuale.

Alte modificari

Ne rezervăm dreptul de a modifica, înlocui, şterge orice conţinut, restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui portal în orice moment, la propria discreţie.

Copyright

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentările grafice, produsele prezentate, postările, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea SC Amal Cert SRL  , protejate prin legile în vigoare. Este strict interzisă orice modificare sau reproducere a conţinutului, nu poate fi copiat sau utilizat în niciun alt mod, fără permisiunea prealabilă a SC Amal Cert SRL .

Notificari

SC Amal Cert SRL  vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului www.cosmeticesiaccesorii.ro pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de comanda.

SC Amal Cert SRL  îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

Respectarea dispozitiilor legale

Prezentul Contract şi utilizarea cosmeticesiaccesorii.ro sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest Contract fiind în afara controlului SC Amal Cert SRL  , dar a căror respectare este absolut obligatorie.

Aplicarea termenilor

Dezvăluirea informaţiilor personale către terţi se va realiza doar dacă acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau în cazurile de bună credinţă: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare şi administrative, pentru autentificarea tranzacţiilor de e-commerce şi efectuarea plăţilor, pentru protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale companiei şi ale site-ului www.cosmeticesiaccesorii.ro, pentru acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Alte clauze

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre

dumneavoastră şi SC Amal Cert SRL  , pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul cosmeticesiaccesorii.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi SC Amal Cert SRL. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricand modificari Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cosmeticesiaccesorii.ro.