Arganour este o companie spaniolă (Málaga) de fabricare și distribuție a produselor de îngrijire corporală, facială și de păr născuta în 2013, specializată în produse cosmetice naturale și ecologice.

Arganour are propriul laborator în Malaga, toate produsele sunt fabricate și ambalate în Malaga, ceea ce oferă controlul asupra tuturor fazelor de producție.

Laboratorul produce 100% naturale de calitate și ecologice ca uleiuri vegetale, creme faciale, măști și seruri, întotdeauna, fără parabeni sau produse petroliere, precum și micro-plastice. Produsele Arganour trec printr-un proces riguros de control al calității, maximul lor fiind: „Cea mai bună calitate la cel mai bun preț”

Berioska, este o companie situata în Cheste (langa Valencia, Spania) si este proprietarul brandului BABARIA. Produsele sale sunt bine reprezentate în majoritatea ţărilor din lume,ca urmare a reinvestirii constante a profiturilor. Echipamentul este ultima tehnologie,reactoare controlate de computer poate produce geluri, soluţii sau emulsii, înprocese automate, în cantităţile necesare.

Politica de calitate a Berioska acoperă Calitatea , Mediul si Sanatatea si Securitatea in Munca. „Noi credem ca realizarea unei relaţii pozitive cu angajaţii noştri, respectul pentru mediu, conduc la proiectare a produselor care sunt sigure pentru clienţii noştri. Ne-am angajat sa creeam produse care sunt adecvate pentru utilizare si asigura protectia consumatorului.”

Orange Planet este o companie de comerț internaționala cu experiență și a introdus pe piață o gamă largă de articole de consum inovatoare de peste 10 ani.Orange Planet aduce pe piață noi produse noi în fiecare an. Toate produsele sunt evaluate de departamentul nostru de calitate înainte de a intra în vânzare.Orange Planet se diferențiază prin furnizarea de produse bune și continuând să se îmbunătățească. „Calitatea este ceea ce este nevoie și Orange Planet oferă cu siguranță în acest sens.”