Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00lei
 • Babaria 24 ore Crema Hidratanta – SPF 20 Cu Extract de Melc-50ml (Îngrijirea feţei- zi si noapte)

  , , ,

  Crema extract de melc cu protecţie solară UVB/UVA  SPF 20 .Ea are o putere mare de hidratare pentru 24 de ore. In structuramoleculară  are ingredientul Caragenan (Chondrus Crispus), care permite pe termen lung un efect de netezire al pielii
  Compoziţia sa bogată repara tesuturile , in acelasi timp protejeaza si elimina impurităţile care s-ar putea acumula pepiele.

  Puterea sa de regenerare va ajuta sa scapati de cicatrici, pete, urmele unor arsuri sau operatii. Ingrediente active.
  Alantoina: repara si regenereaza tesuturile.
  Acid glicolic: va ofera un pealing natural care intinereste pielea indepartand celulele moarte
  Colagen si elastina: esentiale pentru a reda fermitate pielii
  Vitamine A,C,E si Proteine: hranesc tenul

  Trateaza cu succes: -semnele si imperfectiunile pielii(pete, acnee, puncte negre, pori deschisi,cicatrici), -zgarieturi, arusuri, urme ale interventiilor chirurgicale , piele deshidratata, crapaturi.
  Crema cu extract din melc, este un produs obtinut in proportie de peste 90% din substante naturale, contribuind la:
  · diminuarea cicatricilor, ridurilor adanci de pe fata, maini, decolteu, corp (vergeturi)
  · decolorarea petelor prin accelerarea procesului de exfoliere si formarea unui nou strat de piele
  · reducerea si calmarea iritatiilor ce pot apare in urma arsurilor solare, barbierit, epilare etc..
  · regenerarea tesuturilor si diminuarea depozitelor de celulita
  · protejarea pielii impotriva radicalilor liberi datorita poluarii
  · hidratarea pielii si cresterea elasticitatii acesteia, prin activarea secretiei de collagen si elastina.

  TESTAT DERMATOLOGIC. NU A FOST TESTAT PE ANIMALE.

  Ingrediente:
  Aqua, Helix Aspersa Muller (20% Ext. baba de caracol),Allantoin,  125.00lei 51.00lei

  View Product
 • Babaria Gel Reparator Nutritiv Cu Extract de Melc-50ml (Îngrijirea feţei)

  , , ,

  GELUL REPARATOR NUTRITIV CU EXTRACT DE MELC a fost special elaborat de laboratoarele Babaria, pentru a oferi clientului cele mai bune proprietăţi nutritive, hidratante şi de regenerare a ţesuturilor tenului feţei.

  Este uşor de utilizat şi-i ve-ţi simţi eficienţa doar în cîteva zile. Extractul de melc este acel care vine extras direct din corpul melcilor Helix Aspersa, foarte bine tolerat de organism, fiind o specie comestibilă (escargot) şi crescută într-un mediu complet natural.

  Acest produs extraordinar ajută pielea noastră în acelaşi mod în care alantoina repară cochilia melcilor: stimulează proliferarea celulelor, reface şi regenerează ţesuturile, diminuează ridurile, cicatricile, petele, întinereşte pielea (Melcul este unul dintre singurele animale capabile să-şi refacă ţesuturile, în special cochilia atunci cînd este spartă. Aceste proprietăţi se datoarează alantoinei secretată în mod natural de corpul lor, substanţa care regenerează şi în acelaşi timp activează calciul asimilat de organismul lor. ) În plus, melcii au puterea de a se apăra împotriva bacteriilor cu ajutorul antibioticelor naturale produse de corpul lor. Aceleaşi substanţe înlătură bacteriile care pot infecta porii pielii şi genera acneea. De acea gelul pe baza de extract de melc este considerat şi ca un mediu pentru tratarea acneii şi punctelor negre.

  Pe lîngă alantoină,GELUL REPARATOR-NUTRITIV CU EXTRACT DE MELC, mai conţine proteine şi vitamine ce contribuie la hrănirea şi hidratarea pielii. Ele sunt conţinute de corpul melcului datorită alimentaţiei bazată pe crudităţi şi vitamine; colagen si elastina care reuşesc să ofere hidratare pielii directă şi intensivă, îmbunătăţirea elasticităţii şi fermiţăţii pielii, netezirea instantanee a liniilor şi ridurilor, eliminarea micilor riduri de expresie, reducerea semnificativă a ridurilor faciale adînci; acid glicolic care apare cu efectul său de peeling “blînd” şi rolul de a îndepărta ridurile fine, zonele uscate ale tenului, de a omogeniza diferenţele de pigmentaţie sau de acnee; vitamina C – responsabilă de fermitatea ţesuturilor, stimulează reacţiile metabolice naturale ale pielii, captează şi neutralizează radicalii liberi, activează sinteza colagenului.

  Repară ţesuturile afectate de expunerea la UV, previne apariţia petelor pigmentare, menţine echilibrul filmului hidrolipidic şi dă elasticitate pielii. În asociere cu Vitamina A şi E proprietăţile Vitaminei C cresc de zece ori; vitamina E este esenţială pentru reînnoirea celulară a pielii uscate şi deshidratate, deoarece accelerează procesul de diviziune celulară în epiderma, îmbunătăţeşte activitatea enzimei şi face textura pielei mai fină. De asemenea, încetineşte subţierea epidermisului, ajută la menţinerea elasticităţii pielii. Este un ingredient activ în tratamentul prevenirii îmbătrînirii premature a pielii.

  Efectul combinat al tuturor acestor ingrediente din Extractul de melc face ca acest Gel aplicat pe pielea dumneavoastră să ofere o nutriţie extraordinară, obţinînd pielea mai netedă, mai catifelată şi mai frumoasă.

  TESTAT DERMATOLOGIC. NU A FOST TESTAT PE ANIMALE.

  Mod de folosire: Aplicaţi pe faţă de cîte ori doriţi pe zi, după o curăţare intensă şi liberă de orice cremă sau ulei. Faceţi un masaj uşor cu vîrful degetelor pînă la absorbiţia completă. Dupa aceasta, daca doriti, puteti aplica machiajul.

  Precauţii: În timpul utilizării acestui produs, în cazul expunerii la soare, folosiţi protecţie solară.

  Ingrediente:
  Aqua, Helix Aspersa Muller (20% Ext. baba de caracol),Allantoin,

  125.00lei 51.00lei

  View Product